Julemeny 2021

 
 
 

Årets julemeny er lansert, og vi gleder oss til gje våre kundar julestemning. Her på Malin skal vi pynte til jul, og servere god tradisjonsrik julemat. Julemenyen kan du nyte i restauranten frå fredag 16.november og fram t.o.m torsdag 30.desember.

På menyen står det tradisjonell norsk julemat som pinnekjøt, ribbe, og juletallerken med både pinnekjøt, ribbe, medisterkaker m.m. 

Kjem det eit selskap på 15 personar eller fleire, kan vi også servere julebuffet med tradisjonell norsk julemat, og dessert bord med kaffe. 

Sjå vår julemeny under, og velkommen til ei hyggeleg førjulsoppleving på Restauranthuset Malin!

 

Julemeny 2021

Pinnekjøttallerken m. pinnekjøtt, kålrotstappe, amandine poteter, tyttebær syltetøy.

Allergen: Mjølk

368 kr

Juletallerken m. grillstekt ribbe m. sprø svor, pinnekjøt, julepølse, medisterkake, amandine poteter, kålrotstappe, raudkål, tyttebær syltetøy, og brun saus.

Allergener: Gluten, Mjølk

378 kr

Dåhjort indrefilet m. kantarellsopp, sjalottlauk, cherrytomat, amandine poteter og heimelaga raudvinssaus.

Allergen: Sulfitt

398 kr

 
Gasta Design